BUAT SAHABAT KAMI, CIKGU RAZAK SUPARJAN

Dedikasi buat bukan Superman... tapi anak Suparjan.

Waduh2... dah hebat kau sekarang jak. Dah jadi model 'cover majalah' gitu.... Siap ada video klip tuuuuuu....

Disebalik pembikinan.... Album & Video klip... Aku Bukan Superman.... tapi anak Suparjan je..'.
Selepas beberapa hari kerja2 pemilihan gambar... koleksi 2004 hingga kini (Gambar2 di Bandung)....Malam tadi... di Teratak Hijaz kemuncaknya. Ingat gi situ boleh bersenang2.... lenang2..... Suamiku... Aminur Rashid Abdul Ghani.... tak tidor malam tadi kerana menyiapkan Video Klip tadi.... dan saya.. pagi2 buta sambung kerja pem'print'nan di bilik nak penuhkan album tu lah... (maaf.... Kem Komandan & Penyelaras program... saya telah curi2 buat kerja lain). Dah buat awal... tapi masalah ink printer. Ada yang tak kena... So, Jak maaf lah... kualiti gambar tak memuaskan. Tunggulah kami buka kedai gambar.... baru print out gambar cantik kot....
Apa2 pun.... Jak.. itulah tanda hati dari kami, tanda kami sayang, tanda kami anggap kau sahabat kami. Kami tak lupa kenangan terutama di 'Homestay Sungai Sireh, Tanjung Karang' dan kenangan di Bandung....Kalau ada peluang... memang kami nak datang lagi... (datang mana ye?.. Tanjung Karang ke.. Bandung!).

Kepada bakal pengetua, Cikgu Abdul Razak..., semuga sukses selalu. Dan... persahabatan ini terus berkekalan....

P/S Terima kasih Wakjir iklan percuma tadi... Cikgu Mazlan dah nampak macam berminat nak ambil kami sebagai fotographer & pembinan video klip. Wakjir nak tumpang rezeki ke.......

Ulasan

  1. waduh2 rupanya barula aku kenal.....rupanya u all la sahabat dan 'adik beradik'.....memang tersentuh hati ini bila mengenangkan usaha u all menyiapkan 'video klip' tu....sampai tak tau nak ckp apa.... hakikatnya aku amat menghargai nilai persahabatan ini........aku sayang u all......

    BalasPadam
  2. Jangan lupa framekan gambar 'cover' majalah tu.... Kau satu2... insan yang dapat jadi 'cover'. Istimewa lah tu....

    BalasPadam

Catat Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

DOA UNTUK ANAK-ANAK

DOA UNTUK SAHABAT

AMMAR ORENTASI KE SEKOLAH