ITULAH KEKUATAN KU....

Macam semalam.... lepas magrib tidor & pukul 11.00 bangun sewaktu suami membaringkan diri & memberikan ciuman selamat malamnya.... Bangun... terus je buka blog. Jenguk kot ada mesej daripada kekawan & jenguk2 kot member blog ada post cerita baru.... Wah.. adekda Wakjir dah kembali.... semoga dia sihat & kembali segar & ceria....

Malam ni plan nak isi borang naik gred DG48... Isi je.... tak sampai hati, sebab si Norbiah tu... tolong bagi semangat. Hari2 tanye.... Janji nak bagi tip RM10 kalau naik gred.... tapi si Biah tu nak Secret Recepi ... demand sungguh kau ye.... Eh2.... alamak Biah... pendrive tertinggal kat sekolah.... Ada kesempatan lagi ke Biah...

Lepas tu... nak print hc tingkatan 4.... tak habis2 saya cerita pasal hc ni...& kemaskinikan fail2 sendiri & nak tengok2 bahan2 nak ngajor .......

Terima kasih Tuhan ku.... kerana mengurniakan ku keinginan & semangat untuk bekerja, Terima kasih suami ku... kerana melimpahi mama dengan penuh kasih sayang.... Itulah kekuatan mama. Terima kasih orang2 yang menyayangi ku.... menjadikan diri ini rasa diperlukan & bermakna!

..... ok nak mula selesaikan kerja..

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

DOA UNTUK ANAK-ANAK

DOA UNTUK SAHABAT

AMMAR ORENTASI KE SEKOLAH