HARI KE 18 - FRAME

Salam Ramadhan.

Semalam tajuk kosong. Kosong tu bukan markah kosong. Tapi kosong yang maksudnya tak de isi. Kalau tak de isi.... maksudnya.... walau sampai pukul 4 pagi cari pun .... memang tak jumpa apa2... (perli Wakjir sebenarnya)..... Lagi pun... si Wakjir tu asyek je baca cerita kakak ni..... dia punya cerita.... dia simpan sendiri. Jadi.... kali ni saja pekena dia......

Hari ni.....Tajuk frame. Frame tu bingkai gambar le.... nak kemas kan lagi gambar yang ditayang/ gantung supaya nampak mantop!... apa tah lagi gambor model yang memang mantop. Sapa modelnya tu..... Wakjir juga!. Dia order je gambar2 dia yang jadi cover majalah.... ala... yang tersiar kat blog cikgumazidah tu..... Ala... tak yah cakap Jier. Sebelum kau suruh akak dah printkan.... Akak dah kenal ko Jier.... muka 'ngoder' je..... Ha1. Jangan akak je yang kena bagi free... sok jangan lupa ... harijadi akak.... jangan tak de ape2 pula.... jangan sebutlah dah belanja butang baju yang rege 1 peket RM20 tu... Tu Baju Melayu abang ye...... Ala tak pun.... duit sewa LCD.... sewa broadband.... boleh taja makan akak & suami kat hotel 5 bintang tu.....Ha2 bukan ngungkit... tapi niat nak sakitkan hati je.... Lagi pun... kalau akak tulis kat blog.... kau tak balasnye... he3

Budak2 dua orang tu memanglah.... pengikut setia. Sapa lagi.... Dik Yan & Dak Jier lah... Akak beli laptop... diaorang pun. Akak buat blog... diaorang pun..... akak print gambar untuk hias dinding... diaorang pun.... akak beli frame gambor kat IKEA .... diaorang pun..... Masalahnya tak nak gi sendiri.... kirim kat laki ku lah.... Yang malangnya.... masa nak bagi pesanan kat suami tadi.... ingat yang angkat telefon... suami sendiri lah..... mulalah buat pesanan tu & ni.... La rupanya bukan suami yang angkat telefon tu..... Wah... wah... sorry bang.....mama terpanggil member abang tu...'abang'.... Patutlah tak de layanan manje mase orang tu jawapan panggilan.... rupanya bukan suami mama.... he3. Ni Wak & Yan punya hal lah.... Ke handphone abang tu nak minta baru...... asyek mati je... nanti ye bang... tunggu mama kaye....Ye lah tu.... Yan & Wak... Nasiblah.... abang dapat mesej akak tu ke tak...

Diam tak diam.... dah 18 hari puasa.... dah ujung2 ni mulalah datang serangan malas nak masak..... pagi tadi pun... menu maggi je.... (same je ngan Wakjir... maggi jugak!). Petang ni... rasanya teringin nak makan nasi lemak kukus lah... tapi nak masuk Pekan Meru tu.... alamak.... ngejem gitu... tengoklah macam mana nanti...

Selamat Berbuka.....

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

DOA UNTUK ANAK-ANAK

DOA UNTUK SAHABAT

AMMAR ORENTASI KE SEKOLAH