HARI BAHAGIA

Salam Syawal

Celik....pagi..eh rasa malasnya nak bangun.... Semalam LADAP 6 & baraan... habis sehari. So....seronoknya kalau dapat manjakan2 diri... mengolengkan diri....malasnya nak pisah dari katil...... Tapi... sampai bila ? kena bangun juga .... Turun bawah.... konon dah insaf... banyak kerja yang boleh dibuat..... tapi... he3... sambung baring disofa pulak.... nasib ku baik... tukang urut datang melegakan lenguh2 bahu & kaki....

Rasa dah ok.... ingat ke dapur.... masak sarapan ke... mengemas ke... tapi macam biasa..... ngadap komputer juga... tengok gambar2 pengantin & print sikit2 untuk buat sample.... kot lah ada bakal pengantin perlukan potografer.. awah.... Macam mana dengan sarapan kalau tak masak.... Pujuk suami bawa anak2 yang dah bangun.... Amirul & Amira makan luar sekali cari bahan2 untuk masak menu hari ni... Amir... masak berger sendiri.... Ammar demam.... lewat bangun.... Amili sarapan susu je....

Hampir 1.30 baru ke dapur .... adik2 & anak SKi nak datang... menu apa nak hidang.... Mee + sop tulang, popia goreng, karipap, naget & rojak buah.... Badan memang tak larat sangat.... semput pulak tu.... tapi dah tugas ibu & isteri... ke dapur juga le... Bila penat & lenguh kaki... berenti sekejap kat R&R... suami ku lah tukang... urut peribadi ku.... kemudian sambung masak lagi...... Sorry le ye adik2 & anak2..... Bukan tak nak hidang cekodok.... tapi takut korang semua dah boring ngan cekodok... tu yang tak buat. Kalau tau korang cari cekodok.... tak yah saya gentel karipap & gulung popia tu......


Terima kasih beri ku ceria, bahagia & samangat


Ketua baraan kali ni..... Adikda Amirul.... janji 5.00 ptg sampai... tapi tak muncul2. Yang tak sabar tiba..... ahli2 biasa baraan je..... Bila tak de ketua... tiba di rumah... dia orang belasah je.. tak ingat ketua.... tinggalkan ketua 2 ketul kueh je.... he..... dah . 6.30 ptg baru Adikda Mirul baru tiba....

Adikda Mirul jadi mangsa dera.... Tu lah datang lambat lagi...



Ha tengok video ape tu....



Apa pun walau tak larat nak gembira sangat.... tapi jauh di sudut hati.... rasa terharu & gembira.... Kehadiran korang semua.... mengambarkan kasih sayang korang.... kegembiraan pengubat kesediahan lalu..... Terima kasih buat semua.... adik2.... Wak, Ati, Yan & Amirul serta anak2....





Terima kasih atas sambutan hari jadi.....






'Wakil rakyat' memberi sumbangan....




Hari bahagia ku...



TERIMA KASIH SEMUA.... SAYANG U ALL


Jumpa lagi... selamat hari raya lagi....


Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

DOA UNTUK ANAK-ANAK

DOA UNTUK SAHABAT

AMMAR ORENTASI KE SEKOLAH