GOOD LUCK PMR 3RK 2009

Salam Syawal


INILAH KAMI..... 'TAIKO'



Yahoo... Hari ni saya last day ngajo.... Ala.. saya kan full time ngajo kelas tingkatan 3.... esok dah susun kerusi & salam restu. So.. untuk tahun ni.... tutup buku nota geografi.... Buat perancangan untuk tahun depan pulak dengan harapan kerja lebih cemerlang....

Hari ni sepatutnya saya ada prep dengan kelas 3RK.... tapi ala.... lusa dah nak periksa.... lagi pun rasanya anak 3RK dah mantap untuk jalani peperiksaan.... so.. pakat dengan anak2 3RK nak adakan sesi motivasi sambil makan2 & possing lah.... Plan sekali lalu je.... tak rancang rapi. Tapi dah cikgunya ni bagus.. & anak2nya pun bagus... ala petik jari je.... jadi le .....

Pagi ni... sms je kat member kamcing saya..... sapa lagi Wakjir le... ajak join 'program motivasi tu'. Dia sentiasa .... 'Wokeh'. Kami ajak kami punye mentee / adik didik kami.... sapa lagi cikgu Amirul le.... dia pun 'ok'. Cikgu Zaurah pun setuju nak join.... Cikgu Roszana setuju nak join.... tapi sampai sudah kami tunggu.... tak datang.... Maaflah tak kirim Kad SMS....

Ustazah Salimah Farisah, mak bondanya... tak dapat join, dia kursus di Pangkor..... Ini mesej dari dia bila saya minta izin nak bersama2 dengan anak2 dia... 'Ngences la Is. Kirim salam sayang pada diorang yek' dan satu lagi...' Huk..huk sedihnya tak de bersama'... Sorry ye Is ... pinjam anak2....

Program dimulakan dengan sesi 'Latihan Dalam Kumpulan'.... he3 sebenarnya sesi curahan perasaan masing2 sepanjang bersama2 dalam kelas RK... cikgu2nya pun mencurah perasaan juga...... Saya pun.... kutuk jugak diorang... 'egolah' 'cakap besarlah'.... tapi tu mula2 kita nak berkenalan... sekarang..... cikgu jatuh hati dengan U All semua....

Sesi nangis2..... curah perasaan






Habis mencurah rasa.... bersama2 mendendangkan lagu 'Kau Tercipta Untukku'.... lagu koir pertama yang mula merapatkan kami....


Doa ... semuga kita semua terus
Bersama...... Bersemangat....., Bahagia.... Berjaya....



Memotong kek 'Good Luck PMR 3RK 2009'
Semoga kejayaan cemerlang menjadi kenyataan...



Sesi makan.... terima kasih kepada anak2 & ibu bapa yang menyumbang..... Terima kasih juga kepada anak2... Salleh & faridzul yang tolong belikan kek.... dan Areil.... yang tolong rakam kami posing....



Sesi 'over acting....'





Gandingan Mantap

Kepada anak2 3RK.... kami nak anak2 semua berjaya dengan cemerlang..... Kami sayang anak2 semua.....

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

DOA UNTUK ANAK-ANAK

DOA UNTUK SAHABAT

AMMAR ORENTASI KE SEKOLAH