MENDUNG HARI NI...

Salam....

Pagi ni.... mendung..... suasana tak begitu ceria. Tuan punya badan ni tu terikut mood cuaca.....

Lepas rehat... mesyuarat agung persatuan...

Pukul 1.15 taklimat guru..... he selalu tension kalau dengar mesyuarat atau taklimat... tapi dah ini kehendak sekolah.... gagahkan lah gak...
Mana si Ayanti & Wakjir ni... tak turun2.. mesyuarat dah mula.... Tel Wakjir... off lah pulak... Telefon Yan.... 'ok kak Yan turun sekarang'. Eh, mana yang sorang tu... risau kakak ni dibuatnya.... Ye lah... salah (kata bos2 di atas tu le..) kalau tak hadir taklimat atau mesyuarat tanpa sebab ni....

Ah... dah mesyuarat... memang memanjang selalu.. kat pukul 3 bau nak habis. Chaw.. teus ambik anak2 kat sekolah... menunggu dalam kereta.. melihat Abang Ammar... menuju ke saya... terhencut2 dia... tersenget2 dia... bukan sakit kaki.. .. Tapi keberatan membawa bag sekolahnya... sian sungguh..... nampak baby face nya tu... tapi dah masuk dajah satu dan kena bawa bag yang berat tu....mamanya ni tengok je... bukan pe... nak dia tabah & berdikari he3....

Macam biasa... menu makan tengahari diaorang.... makan nasi bungkus le... Amma dengan makanan kegemaannya... Nasi ayam & Mirul dengan kegemarannya.... laksa.. Selesai....

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

DOA UNTUK ANAK-ANAK

DOA UNTUK SAHABAT

AMMAR ORENTASI KE SEKOLAH